Дъра-Бъра

София днес

Бизнесът в столицата ни е сериозно развит.

Проект Vitoshka.com предлага огромно разнообразие от качествени фирми. Проектът споделя и снимки от прелестният град София.

Ако Ви е интересно, заповядайте на адрес www.Vitoshka.com

София днес се слави като град на бизнеса

С появата на финансовата криза се появи и отговор на всички проблеми. Нямате пари? Финансовата криза е виновна. Няма заплати? Отговорът важи. Интересен факт обаче е, че според проучванията бизнесът расте. Как се получава така? Просто вината, че едни се развиват, а други западат далеч не е в кризата. Истината е, че колкото по – новаторска е идеята за бизнес, толкова повече успех ще ви донесе тя.

И наистина в столицата има най – много възможности за развитие. Има всякакви хора, които биха рискували определен капитал за идея, която е различна и защо не печеливша. Интересно е, че бизнесът с коли за скрап в София нараства главоломно. Все повече хора се доверяват на обявите и предават старата си кола за определена сума. Истината е, че този бизнес е и сред „зелените”, тъй като оказва значително влияние върху благоденствието на околната среда. Рециклирайки старото желязо се спестява някой и друг тон отпадъци на сметището. Собствениците получават пари, а природата възможност за по –добра поддръжка. Крайният резултат е получаване на нови ресурси, като се преработят старите. Освен, че бизнесът за стари коли се развива най – бурно в столицата, то определено в града има най – много фирми, които с удоволствие биха работили с вас. Преди да изберете някоя е добре, ако направите малко проучване на условията, които предлагат.

Author

djunev@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.