Дъра-Бъра

Съвременна женственост и сексуалност в дрехите

Дойдоха нови тенденции и има много повече такова съблазнително полуприлягане в дрехите. Въпреки че изглежда съвсем различно от преди.

В текста на тази публикация ще се опитам да разбера кои дрехи са най-женствени и секси днес.

Ще разгледаме темата по-обстойно:

Всъщност в света на модата има все повече женственост. Списъкът с тенденциите за есента, който публикувах наскоро, включва миниполи, дълги рокли и множество други. Защо това не е секси? Освен това в модерна интерпретация нито една модна тенденция не изглежда вулгарна. Ленът не наднича от къси поли, разфасовките само „намекват“, но не демонстрират още веднъж какво трябва да се скрие от любопитни очи, а токчетата на стилет са станали по-ниски и не предполагат наличието на платформа, както някога правеше преди.

Както секси, така и женствените тенденции изглеждат все повече и повече, но в същото време изглеждат по-скромни. Дори и привидно най-провокативните продукти и модните детайли днес само „намекват“, само привличат вниманието. И сега е обичайно да се отварят в по-голямата си част не някои интимни части на тялото, а например шията, глезените или китките.

Освен това дрехите стават все по-прилепнали. Характеристиките на фигурата обикновено са видими, но все още не се четат много ясно. Наличието на въздух между тялото и продукта става задължително и до днес. И днес винаги избираме плътно прилепнали продукти от достатъчно плътен материал – така че нищо да не се събира и да не блести. Отново, сякаш само внимателно намекваме. Така че недостатъците, които ви смущават, лесно можете да скриете. Дори и с полуприлягане, доста плътна тъкан няма да ги различи. Няма да пасне.

Ако внимателно анализираме текущите промени в модните тенденции, ще разберем, че деликатната, скромна женственост днес става секси в дрехите. Но има и друг аспект – преднамерената мъжественост. Вече няма да изглежда женствено, но определено ще изглежда секси и провокативно. Мъжки бизнес костюми, широки якета, груби мъжки обувки.

Тоест днес наричаме секси дрехите женствени и обратното, мъжествени, дори груби. И това, и друго днес е призвано да вълнува и провокира.

Структурата на продуктите също е от голямо значение. Може да бъде лек и летящ. Продуктите от тази текстура днес ще бъдат едновременно женствени и секси. Тук бих включил преди всичко коприна и сатен. Но в същото време тази гореща, не за първи сезон, модерна текстура като кожа е секси днес. Всякакви. Няма значение дали е нежно или твърдо. Във всеки кожен продукт има известна доза провокация. Независимо от степента на неговата мекота.

Между другото, контрастът на текстурите работи много интересно в това отношение. Комбинация от грубо мъжко и меко женствено. Ето защо не за първи сезон модните блогъри толкова често правят фотосесии в образи, съставени от кожено яке и сатенена пола, например. Тези текстури изглеждат противоположни, но заедно, за разлика от тях, те винаги работят по много интересен и здравословен начин.

След това искам да дам общ списък с информация за най-ярките, подходящи и лесно приложими женски и сексуални тенденции в днешния гардероб. Те ще бъдат изброени заедно, защото границата между такива тенденции често е тънка и почти незабележима. Но нека ви напомня, че сексуалността в дрехите е възможна без женственост, но обратното не се случва. Женствените продукти днес винаги са сред вълнуващите и провокативни елементи на гардероба.

За да завърша изследването си по темата за женствеността и сексуалността в дрехите днес, бих искал да видя галерия с селекция от изображения, които определено ще ви вдъхновят да създадете красиви ефектни тоалети за живота си. Може би женствена, може би много мъжка, но не по-малко провокативна и секси.

Между другото, това е първата публикация в канала, в която преосмислям от гледна точка на новите актуални тенденции тема, вече анализирана веднъж в канала. Уви, всичко в света на стила е доста мимолетно. Много се променя. Дългосрочен и може да не претърпи промени за около 5-7 години, само модерна кройка на продуктите.

Планирам да продължа все повече да преосмислям вече публикувани статии, които по някакъв начин са загубили своята актуалност или са преминали през определени промени. Много бих искал винаги да публикувам в канала само най -свежата и най -подходяща информация от света на модата и стила, за която винаги провеждам щателно и независимо анализ на тенденциите.

Обичате ли да се обличате женствено?

Или секси?

Има ли значение този момент за вас днес?

Какви продукти предпочитате да носите, когато оформяте женствена или секси визия?

Author

djunev@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.