ВиК услуги

РЕМОНТ НА ВГРАДЕНО КАЗАНЧЕ И ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ GROE

Надеждните и функционални тоалетни от добре познатата марка Grohe са практични, лесни за монтаж и поддръжка. Счупване на издръжлив немски санитарен фаянс се получава поради твърдост на водата или случайни удари. Майсторите на битова услуга „Vodoprovodchik.net” извършват професионален, специфичен ремонт на тоалетна чиния Groe своевременно, прецизно, до ключ, с оригинални резервни части и на достъпна цена.

Видове инсталации за тоалетни Grohe:

В рамка. Модулите се монтират в носеща стена или пред нея в гипсокартон (или друга) преграда или самостоятелно. Можете да изберете удобната връзка за вода от дясно, отляво или отзад, както и бутона за измиване на хоризонталния или на вертикалния панел.

Блоков. Издръжливо пластмасово казанче е монтирано на основната стена в ниша (100-150 мм), изолиранo и завършенo.

ПРЕДИМСТВА НА ТОАЛЕТНИТЕ GROHE

 • Издържат на тежки натоварвания. Окачена (конзолна) конструкция – 700-800 кг., Тоалетна чиния – до 400 кг.
 • 50% намаление на консумацията на вода чрез регулиране на резервоара (двойно промиване).
 • 100% уплътняване на фугите елиминира влагата. Мухъл и плесен няма да се появят.
 • Тихо оттичане благодарение на шумоизолацията.

ПРИЧИНИ ЗА ПОВРЕДИ И НАЧИНИ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО ИМ

Всеки от елементите (силикон, пластмаса, гума) на уплътненията и частите вътре в резервоара може да се счупи поради износване, грешки при монтаж, механично напрежение.

 1. Течове на фугите, запушване на филтъра при водопровода.
 2. Теч под купата (изтичане на маншета), на кръстовището на тоалетната чиния към тръбата. Коригираме изкривяването по време на монтажа, възстановяваме херметичността.
 3. Нарушения в дренажната система в канализационната система, в регулирането на промиването.
 4. Бутонът за източване е заседнал. Промивните плочи са двуобемни с пневматично управление. При източване понякога излиза маркучът за въздух. Ремонт на тоалетната чиния Grohe в този случай – извадете бутона и върнете пневматичната тръба на мястото й.
 5. Водата непрекъснато тече в резервоара, оттича се в купата. Това е смущаващ шум и повишена консумация на вода. Клапанът за пълнене може да е износен. Сменяме цялата мембрана или фитинги.
 6. Резервоарът бавно се пълни. Извадете и изплакнете запушения маркуч.

Важно!

Проблемите с водопровода трябва да бъдат решени, колкото по-бързо, толкова по-добре. Доверете комплексния ремонт и поддръжка на ВиК на професионалистите на „Водопроводчик нет„. Усетете гарантирания комфорт и страхотно настроение.

ПРЕДИМСТВА НА УСЛУГАТА „ВОДОПРОВОДЧИК НЕТ“ ПРИ РЕМОНТ НА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ GROHE

Цената за ремонт на модерна система зависи от сложността на неизправността, спешността на нейното отстраняване и от условията на работа. Нашите квалифицирани специалисти имат богати познания и опит в работата с висококачествен вносен санитарен фаянс (поне 10 години). ние:

 • Тръгваме безплатно в София до адреса в уговореното с клиента време, диагностицираме системата, точно изчисляваме цената на работата, договаряме цената и условията на изпълнение с клиента и едва след това пристъпваме към ремонта.
 • Работим 7 дни в седмицата, включително почивни дни и празници.
 • Ние си сътрудничим с директни доставчици на оригинални резервни части и компоненти.

При най-малките признаци на неправилна работа на сложно водопроводно оборудване, незабавно се обадете на услугата „Vodoprovodchik.net“. Ще ремонтираме тоалетна Grohe на най-високо ниво и с гаранция за всички видове работа. Приемаме заявки за обслужване. Поръчайте обратно обаждане.

РЕМОНТ НА СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ

МОНТАЖ НА ОКАЧЕНА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.