Строителство

Ремонт на тристаен апартамент

Фирма Аква ЕМ ви предлага услугите си за ремонт на тристаен апартамент в нова сграда и старо жилище в София на изгодна цена. Можете да се запознаете с примери за работата, извършена от снимката, представена в каталога на нашия уебсайт.

Характеристики и нюанси

Преди всичко трябва да се отбележи, че ремонтът на жилище с тристаи е скъп въпрос. Понякога се извършва на етапи, понякога се предава изцяло до ключ. За да го завършите възможно най-скоро, си струва да прибягвате до помощта на специалисти, които ще създадат и стриктно ще се придържат към плана или проекта за работа.

Планиране и одобрение

Първите стъпки към постигането на мечтания дом е предварителното одобрение на проекта за бъдеща работа. Вие одобрявате оценката, изготвена от бригадира, списъка на използваните материали и технологии. На този етап се включва и специалист по дизайн.

Демонтаж

Веднага след като се създаде и разработи план за ремонтен проект, се започва да го съгласува и одобри, след което нашите специалисти започват да изпълняват проекта. И козметичният, и основният ремонт започват с премахването на старите покрития и комуникациите. Премахват се тапети, подови и таванни настилки, събаряни са вътрешни прегради, демонтирани врати, демонтирани са предишни подови настилки. От стените и тавана се отстраняват слоеве шпакловка, отстраняват се стари плочки и водопровод.

Отстраняват се и конструктивни елементи – вътрешни прегради. Старите бетонни замазки се отстраняват, изрязват се канали за ново окабеляване.

Грубо и фино завършване

Извършва се монтаж на ново електрическо окабеляване, което е покрито с гипсова мазилка или циментова замазка, извършват се топло- и хидроизолационни работи, изливат се замазки. Най-често е необходимо също така да се монтират радиатори за отопление, да се измазват стените и тавана и след това да се шпакловат.

Работата по тавана е задължителна стъпка: боядисване или монтаж на тавани (монтаж на опънати или окачени тавани). Следващата стъпка е тапетирането, което в момента е най-разпространено с различни текстури и техники за декорация.

След това се монтират нови интериорни врати, прозорци, контакти, ключове, лампи, смесители и др.

Разходите за ремонт на тристаен апартамент

Няма категоричен отговор на въпроса, всичко зависи от количеството работа и резултата, който искате да получите на изхода.

Всички изчисления обикновено се отразяват в оценката. Тя включва различни нюанси на изпълнението на етапите на работа. По-голямата част от бюджета както за основен, така и за козметичен ремонт са материали.

Можете да поръчате дизайнерски ремонт на тристаен апартамент. Той включва използването на уникални, неподражаеми решения за вашия дом.

В по-голямата част от случаите дизайнерският проект включва намиране на перфектната цветова палитра, избор на мебели, избор на осветление и т.н. За да направите това, измерете апартамента, височината на стените, ширината на прозорците и отворите на вратите. По този начин се формира пълноценна представа за това как ще изглежда готовият апартамент.

Източник – За баня

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.