Дъра-Бъра

Ремонт на едностаен апартамент

Във фирма „АкваЕМ“ можете да поръчате ремонт на едностаен апартамент – бързо, качествено и с гаранция. Имаме богат опит в изпълнението на подобни задачи – работим в строително-ремонтния сектор от 2000 г. Няма значение от какъв вид ремонт се нуждаете – до ключ, груб, козметичен или основен, ние ще приведем в ред дома ви и ще го направим истински комфортен.

Ремонт на 1-стаен апартамент: трудности и характеристики

На пръв поглед може да изглежда, че извършването на ремонт в 1-стаен апартамент е реалистично и самостоятелно поради малката площ. Но това е най-голямата трудност на такава работа: компактно пространство трябва да бъде завършено и оборудвано, така че всички жители да се чувстват комфортно. Какво можем да предложим за това:

 • Направете преустройство, за да увеличите площта. Разбира се, всичко зависи от условията в конкретен апартамент. Например, можете да изолирате балкона и той ще се превърне в органично продължение на стаята или да премахнете преградата с кухнята и да направите студио.
 • Зонирайте стаята. Ако пространството позволява, можете да изградите дялове, в противен случай да организирате комуникации.
 • Създайте по-удобна атмосфера. Това се постига чрез използване на естествени материали или висококачествени аналози в декорацията, компетентно поставяне на мебели.

Има различни видове работа:

 • Икономичният вариант или козметичният е евтин ремонт на едностаен апартамент, който включва минимална намеса. Проектът и реконструкцията не са включени тук. Като част от работата се извършва демонтаж на стари покрития, нанасяне на нови. Можете да смените водопровод, контакти, ключове, но не се извършва мащабна подмяна на комуникации.
 • Основен – ремонт, включващ пълно демонтиране на стари покрития, изравняване на повърхности, ако е необходимо – преустройство, подмяна на комунални услуги. Изисква се много по-рядко от козметичния, отнема повече време.
 • Дизайн или ремонт с европейско качество – най-скъпата, отнемаща време и дългосрочна работа, но ви позволява да постигнете наистина дизайнерски резултат. За такива ремонти задължително се разработва дизайнерски проект, използват се първокласни материали.

Майсторите на нашата компания извършват всякакъв вид ремонт на едностаен апартамент в нова или стара сграда в София. Работим по следния алгоритъм:

 • Подготвителен етап. Вие оставяте заявка, нашият майстор отива на обекта, прави измервания, оценява обхвата на работата и прави оценка. Ако всичко ви устройва, сключваме договор, в който се оправя всичко свързано с ремонта.
 • Демонтаж на стари покрития, прегради. Премахваме всичко, което не е необходимо, изнасяме строителни отпадъци.
 • Черно покритие. Поставяме нови прегради, ВиК, правим окабеляване, изравняваме повърхности и ги подготвяме за по-нататъшни манипулации.
 • Чисто покритие. Нанасяме нови покрития, довеждаме работата до съвършенство.
 • Приемане на работа. Ако всичко ви устройва, подпишете съответния акт и ние издаваме гаранция.

Единична цена за ремонт

Невъзможно е да се назове конкретна сума без оценка на обекта. Крайната цена зависи от много фактори, включително: общата площ на ремонта, неговия вид, използвани материали, наличието или липсата на дизайнерски проект и др. Само майсторът ще ви каже числата след оценка на обекта и съставяне оценка. Тази сума е фиксирана в договора и не се променя по време на изпълнение на работата, така че сте застраховани срещу непланирани разходи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.