Строителство

Ремонт на апартаменти до ключ

АкваЕМ извършва всички строителни работи, от реконструкция до инсталиране на тоалетни, мивки и душ кабини. Нашите майстори правят ремонт на апартаменти и създават оформление изцяло въз основа на проектна документация, която е разработена за клиента от дизайнери, инженери, разчети. Създаваме най-пълния пакет документи, необходими за работа:

Груба обработка, довършителни работи и довършителни ремонти. Тези работи се извършват съгласно разчетния и проект;
Рецепционисти. Приемането на строителни работи от клиента се извършва в съответствие със споразумението за сертификата за приемане.
Характеристики на ремонтни дейности до ключ
Невъзможно е самостоятелно да се създаде целият необходим пакет от документи за ремонт на апартамент и дори с преустройство. Ето защо, преди започване на работа, нашите служители индивидуално съветват клиентите за извършване на ремонти в монолитни, тухлени, панелни сгради, вили.

Всички строителни и ремонтни дейности в апартамента подлежат на GOST, които не могат да бъдат нарушени. Нашите мениджъри ще дадат всички одобрения за промени в реконструкцията. Като ги вземат предвид, майсторите получават всички разрешителни и сертификати за работа по изграждането на панели, монтаж на електрически кабели и други работи, изискващи потвърждение на квалификацията.

Предлагаме Ви да се запознаете с приблизителните цени за основната работа и услуги преди подписване на договора, които ще фиксират окончателните разходи и процедурата на плащане. Това ще ви позволи да се ориентирате в цената на ремонта и ще предоставите възможност да разгледате различни опции.

Сътрудничите с професионалисти
Както можете да видите, можете да направите основен, козметичен или друг вид ремонт до ключ, като използвате услугите на нашата компания на разумни цени. Има много предимства от сътрудничеството с нашата компания:

Ремонтът ще се извърши стриктно в срок и с гаранция за качество на извършената работа;
Ние ще отговорим на всички въпроси, ще помогнем, посъветваме и ще предложим най-добрите варианти за това как можете бързо да извършите ремонти и да спестите пари за това, без да правите компромис с качеството. Свържете се с нашите специалисти чрез официалния уебсайт, като попълните заявление на страницата или по телефона;
Служителите на нашата компания са готови да изпълняват всички видове работи от преустройство до почистване на помещенията.
В нас работят най-добрите инженери и занаятчии, които са в състояние перфектно да се справят с всяка задача в комплекса. Бригадирът контролира работата за спазване на документацията за качество и проектиране на всички етапи от монтажа на саморазливен под и полагане на линолеум върху него до инсталирането на тоалетна чиния. Неговата пряка работа е да контролира документа, съставен от оценителя. Ние извършваме работа въз основа на данните и желанията, съгласувани с клиента. Затова по време на целия ремонт се извършва контрол, така че в крайна сметка клиентът да получи резултата в съответствие с желанията.
Декорирането на помещенията е отговорна работа. Нека назовем основните видове работа:

Разработване на дизайнерски проект.
Подготвителна работа.
Демонтаж на ненужни или дефектни елементи.
Издигане на стени, измазване на периметъра. Груба работа по -подробно .
Полагане на нови инженерни мрежи или ремонт на стари.
Фино довършване.
Компанията ще изпълнява всяка сложна работа в нова сграда или офис
Цената на ремонта на апартамента зависи от:

Жилищна площ.
Състояние на апартамента. Ако е старо, може да се наложи преустройство на отделни стаи, подмяна на комунални услуги, демонтаж на стари врати, прозорци, плочки, подови настилки и др., Което ще доведе до увеличаване на разходите.
Сложността на дизайнерския проект.
Качеството на използваните материали и компоненти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.