Строителство

Поръчайте интериорен дизайн и ремонт на апартамент

Мислили ли сте за основен ремонт на апартамент в нова сграда в София или може би в стара сграда? А какво ще кажете да обмислите и предвидите всичко предварително, тоест да направите дизайнерски проект? Ако все още се съмнявате дали си струва да поръчате дизайн на апартамент, тогава този материал е подготвен за вас. Добре дошли на страниците на сайта „ВМ Ремонти”. Нашето студио за дизайн и ремонт в София знае всичко за това как да създаде наистина стилни пространства, в които да живеете удобно.

Защо трябва да поръчате дизайн на апартамент

Ако преди много години повечето собственици на имоти дори не са мислили за дизайнерски проекти, с изключение може би на собствениците на елитни недвижими имоти, днес има все повече и повече хора, които искат. Нарастващото търсене се обяснява с факта, че разнообразието от материали създава трудности при проектирането на пространството. Особено, ако искате да украсите апартамент в духа на времето. Модата е много променлива не само по отношение на дрехи, обувки и аксесоари, интериорният дизайн също се променя бързо. И ако по-рано едно нещо се наричаше класика, днес е съвсем различно. Ремонта на апартамент в София, завършен преди 10 години, отдавна е загубил своята релевантност. И навлизането в тенденциите без помощта на професионалист е изключително трудно.

Колко трудно е да се намери дизайнер за апартамент или къща

Никак не е трудно, ако не се опитвате да го направите на нереално ниска цена. Все пак добрата работа трябва да бъде подходящо заплатена. Но това изобщо не означава, че цената на един дизайнерски проект трябва да бъде висока, но не и твърде ниска. На първо място, общата цена се влияе от площта, така че във „ВМ Ремонти” цената на дизайнерския проект на m2 е до 100 лв. И повярвайте ми, това е страхотна стойност за професионално свършена работа. Абсолютно всеки клиент остана доволен от резултата. Можете да видите примери за нашата работа в портфолиото . Там можете да намерите и интересни идеи за ремонт на апартаменти. Моля, имайте предвид, че „ВМ Ремонти” ви предлага да поръчате:

  1. Дизайнерски проект на апартамент в Софияг .
  2. Ремонт на апартамент в София .

Тоест, при нас можете да получите две услуги наведнъж, грубо казано, да извършите абсолютно цялата работа до ключ от нулата. Това е полезно, наред с други неща, защото спестявате време. Докато тече разработването на дизайнерския проект, в апартамента вече започва грубият ремонт. Можем да си позволим да работим паралелно, тъй като дизайнерът и ремонтните специалисти на „ВМ Ремонти” работят в един офис. Всички наши майстори са щатни служители на компанията.

Какво е интегриран дизайнерски проект

Това е индивидуално изградено решение до ключ. Тоест до подреждането на мебели, лампи и декор. Второто име е цялостен дизайнерски проект. Има и проект за дизайн, това е дизайнерски проект без да се взема предвид разположението на лампите и мебелите.

Какви части могат да бъдат разделени на дизайнерски проект на стая

Можем да кажем, че има 4 компонента в проекта:

  1. Sketchy , което включва например решения за планиране и 3D визуализация.
  2. Инженеринг , където е отразено подреждането на преградите. Включва и план за електрически, ВиК и други инженерни мрежи.
  3. Прогнозно , което помага на този етап да се определи цената за ремонт на апартамент, като се вземат предвид всички нюанси.
  4. Мениджърски предполага авторски надзор. 

Процесът на организиране на архитектурен надзор включва

  • Проектантът, през периода на действие на сключения договор, посещава обекта и контролира съответствието на извършената работа с проектния проект.
  • Не е нужно да се притеснявате за поръчка на довършителни материали, мебели, оборудване. Ще се поеме от интериорния дизайнер, като той стриктно ще контролира времето и качеството.
  • Заедно с клиента дизайнерът отива да избере мебели и довършителни материали в специализирани магазини.
  • Ако е необходимо, дизайнерът обсъжда възникващите трудности и нюанси с производителя на работата и те съвместно намират решение.

Не е нужно да се притеснявате за нищо, архитектурният надзор значително опростява процеса на ремонт.

Какво е включено в дизайнерския проект на апартамента (пълен дизайнерски проект)

1. Заминаване на дизайнера

Тук започва вашият път към перфектния ремонт – безплатно посещение на дизайнер за измерване. На този етап е важно да разкажете колкото е възможно повече за това как си представяте бъдещия си дом. Задачата на дизайнера е да чуе, разбере и интерпретира вашите изисквания по съвременен начин. Това не означава, че вие ​​влизате в един дизайнерски стил, а той ще направи друг, не. Напротив, дизайнерът трябва да адаптира вашите желания, използвайки своите знания, опит и професионализъм.

2. Чертежи за строители

Нашият дизайнер разработва пълен набор от чертежи за строителите, което означава, че не е нужно да им обяснявате как и какво да правят. Това спестява време и ви помага да постигнете точно резултата, който сте очаквали да видите. Съставът на чертежите включва план за измерване, план за демонтаж, монтаж, план за прозорци и врати, стени, тавани, ВиК, мебели и оборудване.

3. План за преустройство

Ескизният проект винаги включва пълен набор от планове. Те включват, наред с други неща, план на издигнати конструкции и прегради, план за преустройство с маркиране на отвори за прозорци и врати. Разбира се, ако поръчате сложен дизайнерски проект, всички планове също присъстват в него. На плана преградите за разрушаване и новопостроените са маркирани с цветове, всичко това е предварително съгласувано от дизайнера с клиента.

4. Разработване на стени

Задължителен елемент от проекта е разработването на стените с оформлението и посочване на размерите и площта на избрания материал. Това е, когато повърхността на стената се проектира върху равнина и всички важни елементи са фиксирани върху нея, включително електрически и мебелни контури. Това е необходимо, например, за правилното инсталиране на вградени мебели, изработка на фалшиви стени или правилно комбиниране на декоративни елементи от различни текстури.

5. Реалистична 3D визуализация

Това е любима част от работата на нашите клиенти. Предвиждайки бъдещия интериор на апартамента, наистина искам да видя какъв ще бъде той на етапа на неговото развитие. Ако си сътрудничите с „ВМ Ремонти”, тогава визуализацията на дизайнерския проект ще бъде възможно най-реалистична.

6. Довършителен лист

Задължителен елемент от проекта на опитен дизайнер е списък с довършителни работи, които трябва да съставите, за да оцените количеството материали и тяхната цена още преди началото на ремонта. Това ще улесни изчисляването на бюджета за ремонт и ще спести време при избора на материали.

7. Списък на оборудването и мебелите

Също така е необходимо да се формира общ бюджет за ремонт, за да се планират разходите. Освен това, благодарение на разработването на изявление на етапа на проектния проект, ще спестите време на етапа на ремонта.

Къде да поръчате дизайнерски проект за апартамент в София

Отговорът е очевиден – само в доверена фирма! Дизайнерите на „ВМ Ремонти” са усъвършенствали своя занаят през годините. И първоначално те бяха избрани от стотици кандидати чрез многоетапно интервю от опитен HR мениджър на компанията. Подхождаме много отговорно към въпроса за избора на служители, тъй като всеки от нашите специалисти е важна част от приятелски екип , който работи за резултати.

С какво още се отличават интериорните дизайнери на ВМ Ремонти от повечето представители на тази професия?

Ние няма да сравняваме нашите служители с хора на свободна практика, които са преминали съмнителни курсове или сами са се учили от видео уроци. Ако търсите рекламодатели, значи участвате в лотария, където шансовете за печалба са нищожни. Ние ще ви кажем по-добре защо спокойно можете да поверите вашия интериор на нас. И така, говорихме за подбора на служители, сега нека поговорим за напредналите обучения. Всеки дизайнер на „ВМ Ремонти” редовно повишава квалификацията си. Както вече казахме, актуалните тенденции, които бяха актуални вчера, днес вече се считат за лош тон. Ето защо е важно не само да се образовате и да трупате опит, но и да сте в крак с всичко ново в областта на интериорния дизайн. Нашите специалисти винаги са наясно кои интериори отговарят на съвременните стандарти.

Какъв интериорен проект да поръчам

Изборът на стилове днес е просто огромен. И за да не се повтаряме, искаме да ви препоръчаме да изучите материала , който сме подготвили по темата за интериорните стилове. В тази статия отбелязваме само един. В какъвто и стил и посока да предпочитате да проектирате, нашите интериори винаги се отличават с обмислен комфорт. Ние ги правим не заради модата, а като вземем предвид интересите на собствениците на жилища. Ще се чувствате комфортно и уютно във вашия апартамент и всяко нещо ще има своето място. Ще има достатъчно контакти, ключове, светлина, ще подчертаем всички предимства на жилищата, но нашият интериор няма и не може да има никакви недостатъци. Дори не се съмнявайте, че трябва да поръчате дизайн на апартамент. Обадете се на тел. +359896221099 и заповядайте в нашия офис за да обсъдим бъдещия идеален дизайн на апартамент за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.