Дъра-Бъра

Изработка на фирмен сайт

Изработка и поддръжка на фирмен уеб сайт от Viseo

Изработка и поддръжка на фирмен уеб сайт

Защо точно ние да изработим и поддържаме Ваши сайтове?

Предимствата на сайтовете, изработени от нашите експерти
При създаването на корпоративен уебсайт също се разработва контролен панел строго за всеки проект. В резултат на това ще имате само задължителните полета за всяка страница, които трябва да попълните. Този подход ви позволява да не наемате служител, който да се грижи и  да поддържа сайта. Всеки от вашите служители може да променя и добавя съдържание.

Защо W-SEO.com?

 • Няма ограничения за мащабиране на раздели на сайта в бъдеще.
 • Само уникално съдържание, написано от вътрешни копирайтъри.
 • Ние изчисляваме всичко предварително и винаги се придържаме към крайния срок на сайта.
 • Всички наши сайтове имат висококачествена адаптация за всички устройства.
 • Безплатна техническа поддръжка на сайта за 1 месец.
 • Базов SEO пакет, който позволява бързо индексиране на сайта в Google.
 • Мълниеносна работа и зареждане на вашия корпоративен уебсайт.
 • Професионален подход към всички етапи от създаването на вашия уеб сайт до самото публикуване онлайн.

Изработка на фирмен сайт от Висео

Изработка на фирмен уеб сайт – какво предлагаме ние, екипът на дигитална агенция Висео LTD ?

Какво е една компания без да е представена подобаващо в Интернет? Почти нищо.

 • Какво предлагат дизайнерите и програмистите на W-SEO.com  – дигиталната агенция, разработваща и оптимизираща сайтове на клиенти от цял свят?Независимост и пълен контрол върху сайта
 • Разработване на сайтове в разумни срокове
 • Особено внимание на детайлите
 • Добри цени

Ако Facebook или Instagram се срине или премахне някои функции, вашият сайт ще продължи да  продава.  Ще проддължи да работи.

Ние можем да формираме и направим Вашата марка запомняща се. Не сте ограничени от формата и набора от инструменти за социални медии и можете да създадете не просто сайт, а функционално произведение на дигиталното изкуство – запомнящо се и атрактивно.

Повече възможности за реклама. Нови алгоритми, „забрани в сянка“ и други ограничения от сайта поставят спица в колелото на рекламата. Сайтът може да се популяризира по различни начини, чрез различни канали: SEO, контекстна реклама, директра реклама  и други. Социалните медии са страхотни, популярни сайтове с мощни рекламни инструменти могат бързо да помогнат да се разрастнете. Те трябва да се използват и развиват, за да получате повече продажби и клиенти. Вашият собствен сайт ще покаже на потребителите вашата марка, вашата загриженост за тяхното удобство, вашия страхотен вкус. Това е важно, ако марката се нуждае от наистина лоялни клиенти сега, както и  и в бъдеще.

Изработка на фирмен сайт, базиран на WordPress

WordPress –  Безплатна пълноценна CMS с плъгини за всякакви цели и поддръжка от почти всеки хостинг. Един от най-популярните двигатели за всички видове сайтове, дори и за онлайн магазини. Ние сме специализирани в разработката на подобни сайтове и повярвайте ни, ако поверите направата на сайт, базиран на WordPress на нашата дигитална агенция, то ще получите много добре структуриран, изглеждащ перфектно, отварящ се еднакво добре на всякакви устройства сайт, при това на добра цена.

Поискайте оферта още днес!

Author

djunev@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.