Дъра-Бъра

Избор на нова кухня

Когато дойде време за обзавеждане и интериорен дизайн, със сигурност в главата ни изникват планиране, сформиране на бюджет и много дози вдъхновение, които да ни съпътстват по пътя към мечтания от нас дом.

Кухнята – сърцето на всяка една къща- помещението, което събира семейството около трапезата и предоставя възможността за множество споделени мигове. По отношение на кухненската конструкция и материалите, които бихте могли да използвате, ние твърдо вярваме в това, че не е никак лоша идея да заложите на кухни от масив.

Масините кухни се отличават с изключителна здравина и устойчивост, които ще Ви съпътстват за дълги години. След като сте избрали висококачествена естествена дървесина, би следвало и да прецените точния дизайн, на който да се спрете за вашата кухня.

Много е важно да се съобразите с типа помещение. Например, големите пространства предполагат повече въображение и възможности за разчупеност при модела. Големите стаи са чудесни за П-образни и Г-образни кухни от масив – представете си широка, просторна кухня, която ще ви даде възможността да сътворявате всевъзможни кулинарни деликатеси. От друга страна, бихте могли да вградите в нея множество уреди и да не се ограничавате само до фурна и котлон. Големите кухни предполагат място и за хладилник, съдомиялна, микровълнова, че и дори перална машина. Кухни от масив биха могли да се имплементират и в малка обстановка. Тъй като вие ще сте проектантът, моделът зависи изцяло от вас, както и материалът, който ще използвате.

Ограничеността в мястото компенсирайте с красив дизайн – подберете дърво с естествени прекрасни шарки и изберете кухненски аксесоари, които чудесно ще подчертават чара на кухнята ви. Материалите, които най-често залагаме в конструкцията на кухнята си, са бор, дъб, явор, череша, махагон. Видно е, че разполагаме с избор спрямо множество цветови варианти. Така лесно ще съобразим цялостния дизайн на кухнята си спрямо вида на жилището си. Да не забравяме, че белег на добър естетически вкус е концептуално цялото ви жилище да бъде издържано в един стил.

Ако изпитвате затруднения, когато избирате кухня, или друг тип мебели, то можете да потърсите съдесйтвие от дизайнер, който ще ви даде най-ценните насоки. Дайте си възможността да се насладите на една истински красива кухня – такава, каквато с гордост ще използвате всекидневно, независимо дали ще приготвяте вкусен обяд за семейството си, или прекрасна вечеря за най-близките си приятели и роднини.

Author

djunev@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.