Строителство

Характеристики при дизайнерски ремонт на апартаменти

Дизайнерският ремонт на апартаменти включва голямо количество работа. Събитието започва с разработването и одобрението на проекта за преустройство на помещенията. На първия етап се преустройват инженерните системи, монтира се климатичната система и се извършва допълнителна звукоизолация на помещението (по желание на клиента).

Майсторите ще подготвят повърхностите на стените и таваните за нанасяне на декоративни покрития, ще извършат монтаж на гипсокартонени конструкции, декорация на стени и подреждане на тавани, полагане на подови настилки.

Очакваният срок за ремонт на луксозен апартамент е три месеца.

Отговорно отношение към работата

Дизайнерският ремонт на апартаменти в компанията Якимов Стил започва след сключване на официален договор и координиране на работния график. Оценката се прави безплатно. В документа са посочени всички точки: списък на работите, последователност, срокове за завършване на строителството. Веднага обявяваме точните суми, които се отнасят до разходите за довършителни работи, тези цифри се фиксират незабавно в договора. Работим без предплащане! Сумата в края на работата ще остане същата, като плащането може да се извършва на етапи!

Професионално, качествено и с голяма гаранция

В ремонта на луксозен апартамент участват само водещи специалисти. Нашият екип се състои от архитекти, строители, довършители, монтажници с над 10 години опит. Всички служители са

официално назначени. Качеството на строителството отговаря на стандартите. Якимов Стил предоставя до 5 години гаранция за ремонтните услуги!

Вашият личен бригадир е винаги във връзка!

При поръчка на ремонт на Дизайнерски апартамент в Якимов Стил на клиента се назначава личен мениджър, който ръководи проекта и отговаря за довършването на обекта. По всяко време можете да се свържете с отговорния специалист, който ще предостави подробен отчет за напредъка на ремонта.

Дизайнерски ремонт – индивидуалност и лукс на вашето пространство

Благодарение на множество технологии и строителни материали, дори и най-нестандартните идеи за интериорен дизайн могат да бъдат реализирани. Ремонтът на луксозни апартаменти е търсен от собствениците на жилища, които поставят много високи изисквания към естетиката на интериора и искат да се наслаждават на комфорт всеки ден. Тази опция е подходяща за собственици на бизнес, предлагащи услуги за отдаване под наем на луксозни апартаменти.

Събитието включва голям обем работа, включително:

  • Разработване на проект за преустройство и проектиране на помещенията;
  • Ремонт на инженерни системи;
  • Климатична инсталация;
  • Допълнителна шумоизолация на помещенията;
  • Предварителна обработка – подготовка на основната повърхност на стени и тавани;
  • Монтаж на ниши и конструкции от гипсокартон, подреждане на сводести отвори;
  • Декорация на стени с висококачествени материали (плочки, мозайки, огледални панели, декоративна мазилка, тапети);
  • Подреждане на многостепенни тавани;
  • Подово покритие (паркет, ламинат).

Ремонтът на луксозен апартамент не се ограничава до козметични довършителни работи. Само основен ремонт с преустройство може радикално да промени външния вид на помещенията към по-добро. Приблизителни срокове за изпълнение на работата – от три месеца. Окончателното изчисление е възможно само след проучване на обекта и съгласуване на проектната документация.

Името на услугата напълно отразява същността на елитния ремонт. Изключителна опция за довършване на стаята се извършва с помощта на скъпи материали и оборудване. Като се има предвид високата сложност, такава работа може да се извърши само от квалифицирани строители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.