Дъра-Бъра

Фурни за пица от MixHoReCa

А Вие търсите ли професионални фурни за пица? Ние имаме решение за Вас …

С Mixoreca е лесно да намерите всичко, което ви трябва за професионална кухня, включително пица фурна. Имаме редица подобни продукти, подбрани така, че да паснат на нуждите на всяко едно заведение. Предоставяме качествени уреди, които са изработени по най-съвременни международни стандарти. Осигуряваме отлични решения за всяко заведение, включително тези за бързо хранене.

Нашите фурни за пица са разнообразни и пълни с ценни функционалности, полезни за приготвяне на всеки вид пица. Имаме фурни с една, две или множество камери и с различна вместимост. По този начин се осигурява достатъчно капацитет за нуждите ви. Всеки от продуктите предоставя отлично загряване на цялата повърхност с равномерно разпределяне на температурата. С това постигате прецизно изпичане на тестото, без значение колко пици има в момента във фурната. Имаме дори фурна за 4 пици, така че не сме пропуснали и най-заетите заведения.

С нашата печка за пици можете да печете и други изделия. Това са например торти и пайове. Освен това можете да приготвяте и хляб. Тази чудесна функционалност е резултат от възможността да нагласите температурата под и над плочата за печене. Допълнително, с избор на пица фурна на две нива можете да печете повече продукти едновременно и да скъсите времето, необходимо за приготвяне на всяка поръчка.

Имаме висококачествена селекция от електрически фурни за пици, които оперират изключително прецизно и дават отлични резултати. Но, разбира се, помислили сме и за заведенията, които предпочитат газовите уреди. За тях имаме множество продукти от типа газова пица фурна.

Освен това е важно да споменем, че нашите уреди са изработени от неръждаема стомана. По този начин техният експлоатационен период е значително улеснен. Но не само това – неръждаемата стомана осигурява по-добра функция и по-лесно почистване и поддръжка в съчетание с по-висока хигиеничност. Естествено, имаме също фурна за пица с плоча, ако предпочитате такава. Основният материал обаче отново е неръждаема стомана, за да се гарантират всички горепосочени ценни характеристики.

Продуктите, които предоставяме в своя каталог, са на световно признати марки, които оперират с презумпция за превъзходно качество. Всеки използван материал е първокласен и напълно безопасен. Цялостният производствен процес се ръководи по най-съвременни технологии. Спазени са всички международни изисквания за качество и безопасност, за да се осигурят продукти от топ ниво, които ще ви служат безупречно дълго време.

Фурните ни за пици са изделия, които ви помагат да свършите много повече значително по-бързо. С тях могат да се пекат до четири пици едновременно, без това да наруши по какъвто и да е начин техните вкусови качества. Топлината се разпределя равномерно, а стъклата на фурните са атермални, за да се осигури безопасност и дълготрайност. Температурата може да се регулира в широки граници за всичките ви нужди. Някои от продуктите са снабдени и с вътрешно осветление, за да можете да следите изпичането на ястието.

Широката ни продуктова гама гарантира сигурни и надеждни решения за всяко заведение, без значение от клиентския му поток. Имаме включително и уреди, които могат да пекат до 30 пици на час. По този начин, дори заведението ви да е изключително заето, от нас можете да получите отлични уреди за всички свои готварски изделия. Те няма да ви разочароват в нито едно отношение, тъй като са преминали през щателно проектиране, създаване и проверка. Качеството им е гарантирано, за да сме сигурни, че получавате най-доброто на отлична цена. Държим да създадем доверени взаимоотношения със своите клиенти и поради това сме се погрижили да подберем чудесни предложения, които ще решат всяка една ваша необходимост в заведението ви. Оборудването на Mixhoreca е надежден партньор, който ще ви помогне да изградите възможно най-технологична професионална кухня, без значение какво е нейното натоварване. Предоставяме отлична продуктова гама, която е побрала в себе си всичко, което може да ви потрябва, включително първокласните фурни за пици, които виждате тук.

Author

djunev@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.