ВиК услуги

Денонощни и Спешни ВиК услуги

Нашата компания предоставя спешни ВиК  услуги денонощно в София. Можете да кандидатствате за спешно заминаване на мобилен екип от специалисти или един майстор до всяка част на града. Водопроводчиците са оборудвани с цялата необходима техника за спешно отстраняване на течове, почистване на канали и други ВиК услуги, които изискват незабавно решение. За разлика от управляващите компании, нашата услуга работи 24/7, седем дни в седмицата. Ние незабавно отстраняваме възникналия проблем и не го отлагаме до сутринта или няколко дни.

Нашите ВиК услуги

Спешната служба работи 24 часа в денонощието и реагира на обаждане до 5 минути от момента на потвърждаване на поръчката. Ние предлагаме достъпни цени за спешни ВиК  услуги на апартаменти, частни къщи, офиси, магазини, заведения за обществено хранене и други предприятия. Ние извършваме:

Хидродинамично или електромеханично почистване на канали от вани, мивки и канализационни системи;

Премахване на запушвания от всякаква сложност в канализацията или сифона;

Ремонт или подмяна на тръби за отоплителни системи, топла и студена вода;

Ремонт на неизправно ВиК оборудване (смесители, тоалетни чинии, вани, душ кабини, бидета, автономни системи за отопление и топла вода);

Отстраняване на неизправности в работата на бойлер, кран, нагревател за кърпи, пералня и друго оборудване.

Ако е необходимо, майстора ще ви помогне да се свържете с управляващата компания за временно блокиране на канализационни щрангове, водоснабдяване или отопление в жилищни сгради. През това време водопроводчикът ще локализира източника на теча и ще избере най-доброто решение на проблема, което ще избегне наводняването на апартаментите на обитателите от долните етажи. В случай на запушване на канализацията, ние се справяме със задачата без участието на управляващото дружество.

Благодарение на използването на съвременни методи и технологично оборудване, с което, ние сме в състояние бързо да изчистим канализацията от запушвания, да поправим качествено комуникациите и да осигурим траен резултат не за 1-2 дни, а за много месеци и години.

За да се обадите на спешната ВиК услуга, оставете заявка онлайн директно на уебсайта или се обадете на диспечера на +359896221099. Мениджърът ще посочи адреса и всички подробности за поръчката, бригадирът ще пристигне в обекта с необходимите компоненти и професионално оборудване. Можете да платите за услуги в брой или чрез превод по разплащателната сметка на фирмата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.